Kraftfullt & Stabilt bredband via fiber till ert företag

Lokalkännedom

Snabb leverans

Support i toppklass

20 års erfarenhet

ÖPPET STADSNÄT?

Tillhör er företagslokal ett öppet stadsnät? Beställ tjänst direkt på vår hemsida och kom igång snabbt och enkelt.

Vi kan leverera företagstjänster i iTux, Framtidens Bredband, Open Infra, Open Universe, IP-Only, Splitvision, Zitius, Kungälvsenergi, Seths Open Network och Telenors kabel-TV nät.

Om ert företag inte tillhör ett öppet stadsnät kan vi leverera dedikerade fiberlösningar. Klicka på offertförfrågan här nedan för att få offert.

Stabilt bredband för företag
med trygg support

Vi förser ditt företag med en snabb och stabil internetuppkoppling med hastigheter upp till 10 000 Mbit/s.

Kontakta oss för att få en offert på bredbandslösning anpassat till just er verksamhet.

Bredbandshastigheter för era behov

Vi levererar bredband i hastigheter från 10 -10 000 Mbit/s till ditt företag. Med flertalet olika tilläggstjänster ser vi till att möta era önskmål på bästa sätt.

Vi når ditt företag på olika sätt

Genom att leverera tjänster via dedikerad fiber, stadsnät, fiberkoax och airFiber når vi stora delar av Sveriges företag. Vi hjälper er att hitta de bästa leveransmöjligheterna.

Tilläggstjänster

Fastighetsnät

Självklart hjälper vi till med fastighetsnät för att få er internetuppkoppling till en lämplig placering på ert företag.

Datanät

Har ni behov av ett datanät med nätverksuttag utplacerade i era lokaler? Vi hjälper er att projektera och bygger upp ett hållbart internt nätverk efter era önskemål.

WiFi-lösningar

Inget företag idag är komplett utan ett stabilt och säkert WiFi-system. Med de senaste produkterna tar vi fram en trådlös lösning med anpassade finesser och tekniska lösningar.

Redundans

Med en redundant backuplänk har ni fortsatt uppkoppling vid eventuella kabel- eller elavbrott som påverkar fiberuppkopplingen. Helt automatiskt och utan krångel.

Brandvägg

Med tillvalet brandvägg får ert nät ett fullständigt skydd och säkerställer då IT-säkerheten samt hindrar obehöriga från att få tillgång till er data.

Möjlighet till utökad SLA

Ingen verksamhet är den andra lik. Med utökad SLA (Service-level agreement) erbjuder vi därför möjlighet att välja servicenivå efter behov.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter nedan så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt. Det går även att ringa oss på
031-706 27 40 eller maila oss på sales@bitcom.se


Vårt bredbandscenter​

På vårt bredbandscenter i Mölndal kan du alltid få personlig service över disk. Väljer du att besöka oss bjuder vi på en kopp kaffe!

Besöksadress
Argongatan 4
431 53 Mölndal

Postadress
Box 209
431 23 Mölndal